Ga verder naar de inhoud

Doe de V-test om te vergelijken

Top

Op zoek naar het energiecontract dat het best bij je past? Vergelijk de prijzen en de dienstverlening van de energieleveranciers.

Controleer hoe groen uw stroom is

Top

Benieuwd hoe groen of hernieuwbare jouw aangekochte energie is? Met de Groencheck kan je controleren of het groene elektriciteitscontract met jouw leverancier ook écht groen is. Je ziet meteen het percentage groene stroom dat jouw elektriciteitsleverancier je de afgelopen maanden leverde.

Nieuwe mogelijkheden V-test

Top

De Vlaamse Regulator van de Energie- en Gasmarkt, kortweg VREG, lanceerde begin dit jaar een nieuwe V-test. Intussen is die test uitgebreid. Wat is er nieuw? Je kan bijvoorbeeld het voorschot voor nieuwe contracten inschatten. Een andere nieuwigheid is dat je jouw huidige contract bewaart en de tariefkaart vindt. Via onderstaande link krijg je alle uitleg over de stappen die je moet doorlopen om de nieuwigheden toe te passen.


Vind je al dat vergelijken maar niets? Weet dat er ook commerciële diensten bestaan die voor jou maandelijks automatisch de goedkoopste energieleverancier zoeken en de overstap regelen.

Vind je de informatie op deze pagina nuttig?