Ga verder naar de inhoud

Wat is duurzaamwonen.be

Top

Duurzaamwonen.be is een samenwerking tussen Kamp C, IOK en Regio in Transitie en wil inwoners uit 29 Kempense gemeenten wegwijs maken in het divers landschap van wonen en energie. Duurzaamwonen.be wil door onafhankelijkheid en met expertise zo veel mogelijk informatie bundelen op dit platform. Zo vind je op één plek alle informatie rond de thema’s wonen en energie.

Heb je na het bezoeken van dit digitale platform nog vragen, dan kan je eenvoudig contact opnemen met de juiste contactpersoon voor jouw gemeente. Door een unieke samenwerking tussen Kamp C, de Energiehuizen, Kempens Woonplatform en Regio in Transitie kan steeds de juiste expert aan de juiste vraag worden gekoppeld.

Hoe is duurzaamwonen.be ontstaan?

Top

Duurzaamwonen.be is een initiatief van IOK (Interkommunale Ontwikkelingsmaatschappij voor de Kempen) en Kamp C met als doel om één centraal punt te creëren waar bewoners alle informatie over duurzaam bouwen makkelijk op één plaats terug kunnen vinden.

Dit platform kwam tot stand met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen en Provincie Antwerpen.

Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen en EFRO (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling)
Vind je de informatie op deze pagina nuttig?