Ga verder naar de inhoud
22 maart 2024
Als je ook ’s zomers een aangename temperatuur in huis wilt, is zonwering geen overbodige luxe
26 februari 2024
Vanaf februari 2024 kan je Mijn VerbouwLening enkel nog online aanvragen. Het Woon- en energieloket kan je helpen met je kredietaanvraag. De rentevoet werd aangepast naar 2,75%.
16 februari 2024
In tegenstelling tot eerdere berichten zal de EPC-labelpremie pas op 1 januari 2025 geïntegreerd worden met de Mijn VerbouwPremie.
14 februari 2024
Verenigingen van MedeEigenaars (VME’s), syndici en andere investeerders kunnen vanaf nu een aanvraag in dienen voor een premie voor werken aan de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw, waarvoor eigenaar-bewoners vervolgens een aanvullende premie kunnen aanvragen.
9 februari 2024
De voorbije maanden waren bovengemiddeld nat, mogelijks heb je hierdoor last van een vochtige kelder of natte muren. Wist je dat er voor het bestrijden van deze problemen premies zijn?
1 februari 2024
Met de nieuwe tool ‘Warmtepompklaar’ van het VEKA weet je in enkele kliks of jouw woning klaar is voor de toekomst, of eerst nog extra isolatie nodig heeft.
4 januari 2024
Vanaf 1 januari 2024 wijzigen enkele premies en treden ook enkele verplichtingen in voege.
20 december 2023
Wil jij weten of jouw woning klaar is voor een warmtepomp, zonder dat je grondig moet verbouwen? Doe dan mee met Zet ‘m op 50.
4 december 2023
Geen elektrische wagens zonder laadstations. Om de aangroei van het aantal laadstations te stimuleren geeft de federale overheid een belastingvermindering.
24 november 2023
Het grootse aandeel van het energieverbruik van een gezin komt van verwarming, je huis isoleren is dan ook de manier om je energieverbruik te doen dalen. Een goed geïsoleerd dak geeft het meeste winst. Maar ook kleinere aanpassingen aan je huis en je leefgewoonten kunnen de kost van je energiefactuur doen dalen.
Vind je de informatie op deze pagina nuttig?