Ga verder naar de inhoud
20 resultaten gevonden.
10 september, 19:30
— Online
Tijdens de webinar Mijn VerbouwPremie licht Wonen & Energie graag toe hoe de mogelijkheden van deze premie jouw verbouwing mee kan helpen realiseren. We geven ook een korte toelichting over de Mijn VerbouwLening.
19 september, 19:30
— Fysiek
Hoe jou EPC score begrijpen en/of verbeteren op betaalbare wijze? U krijgt praktische tips en eventueel gratis huisbezoek voor concreet advies.
24 september, 20:00 (+ 1 andere datum)
— Online
24 september, 19:30
— Online
Tijdens de webinar Mijn VerbouwLening licht het team van Wonen & Energie graag toe hoe deze lening jouw verbouwing mee kan helpen realiseren. We geven ook een korte toelichting over de Mijn VerbouwPremie.
8 oktober, 19:30
— Fysiek of online
Wil je lenen om je renovatiewerken uit te voeren of ben je benieuwd welke premies je kan krijgen? In deze infosessie krijg je een volledig overzicht.
8 oktober, 19:30
— Online
De energietransitie. Er wordt veel over gezegd en geschreven, maar wat houdt het nu net in? De elektrificatie van ons leven stijgt door de komst van warmtepompen en elektrische wagens, maar zijn onze elektriciteitsnetten daar wel klaar voor? En wat moeten we doen om klaar te zijn voor die grote veranderingen?
10 oktober, 19:00
— Fysiek
17 oktober, 19:30
— Online
Advies en tips nodig over warmtepompen? Krijg een antwoord op al je vragen tijdens deze gratis infosessie!
23 oktober, 19:30
— Online
Alle info over het isoleren van je dak en de groepsaankoop isolatie
24 oktober, 20:00 (+ 3 andere data)
— Online
Alle info over zonnepanelen en thuisbatterijen

Wat is jouw gemeente?

Op basis van je gemeente kunnen wij jou informatie tonen die voor jou interessant is.
Momenteel kan je niet elke gemeente uit de provincie Antwerpen selecteren. Waarom?
We houden je locatiegegevens niet bij. Ze worden uitsluitend gebruikt om je de meest correcte informatie te kunnen tonen.

Cursussen bouwen en verbouwen (Dialoog vzw)

De vormingsorganisatie Dialoog is al jaren mee aan de weg aan het timmeren inzake duurzaam en energiezuinig (ver)bouwen. Ze geven daar in het hele Vlaamse land opleidingen over. Hun beste product zijn de BouwFit dagen. Dat is een tweedaagse opleiding waar alle principes duurzaam en energiezuinig bouwen de revue passeren. Het volledige cursusagenda staat op hun website waar je ook kunt inschrijven.

Door sponsoring zijn de opleidingen gratis.

Vind je de informatie op deze pagina nuttig?