Ga verder naar de inhoud

Infosessie ventilatiesystemen - Dienst Wonen & Energie

Een goede ventilatie is cruciaal voor een gezond binnenklimaat en goed wooncomfort. Een ventilatiesysteem brengt verse lucht binnen en voert vochtige, vervuilde lucht af naar buiten. Krijg een antwoord op al je vragen tijdens deze gratis infosessie ‘ventilatiesystemen’.

Praktisch

Datum

11 juni 2024

Tijdstip

19:30 tot 21:30

Prijs

Gratis

Een goede ventilatie is cruciaal voor een gezond binnenklimaat en goed wooncomfort. Een ventilatiesysteem brengt verse lucht binnen en voert vochtige, vervuilde lucht af naar buiten.

Hoe kan je efficiënt ventileren met een zo laag mogelijk energieverbruik en zonder lawaaihinder of tocht? Welke soorten ventilatiesystemen zijn geschikt voor jouw woning? En op welke manieren kan je je woning energiezuinig én gezond maken?

Krijg een antwoord op al je vragen tijdens deze gratis infosessie ‘ventilatiesystemen’. Onafhankelijke experts van Dialoog vzw geven je anderhalf uur lang praktische tips en concreet advies in mensentaal. Na deze sessie weet je hoe je de luchtkwaliteit in je woning verbetert, en hoe je dat zo energiezuinig mogelijk doet!

Meer infosessies

5 november, 19:30
— Online
Ventilatie is belangrijk voor een goed wooncomfort. Maar wist je dat dat ook energiezuinig kan? Volg gratis de online infosessie!
16 november, 09:00 (+ 1 andere datum)
— Fysiek
De Bouwfit-dagen is een tweedaagse cursus, waarin je alles te weten komt over duurzaam en energiezuinig bouwen of verbouwen. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal.

Gerelateerde info

Vind je de informatie op deze pagina nuttig?